ENRO

Optimizare

In momentul de fata potentialul Internetului este unul foarte mare, iar numarul utilizatorilor de servicii si produse online continua sa creasca. Daca ai sau doresti sa ai o afacere online trebuie sa stii ca Internetul este plin de posibili clienti care cauta serviciile si produsele companiei tale prin intermediul motoarelor de cautare. Cum ajung acestia la site-ul tau? Prin SEO, cea mai sigura si cea mai ieftina metoda de a face afacerile si clientii sa se intalneasca pe Internet, intr-un mod avantajos pentru ambele parti: clientii vor gasi exact ceea ce cauta, iar companiile vor atrage exact clientii pe care si-i doresc. In momentul de fata, este una dintre cele mai eficiente metode de a gasi clienti noi.

Printre cele mai des intalnite servicii SEO se numara urmatoarele:

I) Definirea strategiei de cuvinte cheie

Google lucreaza in primul rand cu expresii si cuvinte, iar piata online pe care va activa site-ul tau va fi definita tot de cuvinte. La EVOLLO STUDIO, iti vom crea strategia semantica care va ajuta site-ul tau sa fie vizibil pentru publicul tau tinta, in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

II) Optimizarea paginilor

Optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare implica prelucrarea unor elemente ale site-ului web. Aceste modificari vor avea un impact semnificativ asupra experientei de utilizare a site-ului tau si asupra performantei în rezultatele de cautare naturale.

III) Dezvoltarea linking-ului extern

Numarul de link-uri care trimit catre site-ul tau este un factor esential pentru o mai buna clasare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare. EVOLLO STUDIO te ajuta sa dezvolti o retea de link-uri de calitate in jurul site-ului tau.

Daca doresti informatii suplimentare cu privire la optimizarea Web, contacteaza-ne la office@evollostudio.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Optimizare