ENRO

Creatie

In procesul de creatie si design, abordarea noastra este una extrem de personala. Totul porneşte de la o idee si o emoţie, apoi se completeaza si se corecteaza daca este cazul cu brief-ul si cu reseach-ul pentru a genera in final un succes garantat, raportat la nevoile clientului nostru. Ideea, brief-ul clientului si documentarea noastra sunt generatoarele de ghizi solizi de urmat, iar emotia este cea care incarcă produsul. Alegerile facute de oameni in general, se bazeaza pe perceptii, iar noi folosim acest mic detaliu in avantajul clientului nostru.

Fie ca e vorba despre site-uri pentru cabinete medicale, site-uri pentru restaurante, site-uri pentru firme de servicii, site-uri pentru vanzari sau magazine virtuale, realizarea unui website este solutia cea mai ieftina si eficienta de a spune totul despre particularitatile si performantele afacerii tale fata de competitori.

Daca reusesti sa construiesti un website administrabil, cu atat mai mult poti ajusta strategia de comunicare de marketing in functie de situatia pietei la momentul respectiv.

Cateva idei ce credem noi ca merita retinute:

  1. Dupa ce ati ales un nume memorabil, pe masura posibilului, faceti totul sa promovati website-ul pe orice materiale posibile (off page), carti de vizita, materiale publicitare de orice fel;
  2. Respectati cu strictete regulile de baza in web design, prin urmare website-ul trebuie sa fie in ton cu strategia de branding stabilita initial;
  3. Cautati sa respectati faptul ca trebuie spus cat mai mult in primele 30 de secunde despre esenta afacerii, atat prin web design, cat si mesajele celelalte, altfel vizitatorii va vor anula sansa de a le spune prea mult.
  4. Nu faceti un website fara sa luati in considerare importanta optimizarii SEO - Search Engine Optimisation, respectiv a marketing-ului SEM - Search Engine Marketing. Tineti cont de faptul ca o buna parte din clienti va vor gasi cautand informatii intr-un motor de cautare gen Google.
  5. Atentie mare la navigabilitatea website-ului pe care il creati. In site trebuie sa se navigheze cat mai usor si sa se poata ajunge in orice pagina din cat mai putine click-uri.

In rest, numai de bine.

Creatie