ENRO

Audit si testare

Indiferent daca site-ul tau a fost realizat de catre Evollo Studio sau nu, iti putem oferii servicii de testare si audit web pentru a ne asigura ca nu exista mesaje de eroare si ca site-ul ruleaza in conditii perfecte.

Testare, tracking si reporting

Procesul de testare presupune verificarea tuturor paginilor, formularelor, verificarea link-urilor din interiorul site-ului pentru a ne asigura ca nu exista probleme. Urmarirea evolutiei site-ului tau permite adaptarea continua a strategiei la cerintele web. EVOLLO STUDIO iti furnizeaza regulat rapoarte de trafic si de pozitionare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare pentru ca tu sa stii tot timpul unde se situeaza site-ul tau.

Studiu de concurenta

Urmarirea evolutiei site-ului tau permite adaptarea continua a strategiei la cerintele web. EVOLLO STUDIO iti furnizeaza regulat rapoarte de trafic si de pozitionare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare pentru ca tu sa stii tot timpul unde se situeaza site-ul tau.

Daca doresti informatii suplimentare cu privire la testarea Web, contacteaza-ne la office@evollostudio.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Audit si testare