ENRO

Metodologie

Pasul I - Planificarea

Inainte de a incepe sa construim, trebuie sa ne asiguram ca ceea ce vom face va fi ceea ce trebuie. Incurajam clientii nostri sa isi valideze ideile printr-un feedback dat in starea incipienta a proiectului. Odata ce acest pas a fost realizat, echipa noastra poate incepe definirea scopului si a strategiei de implementare.

Pasul II – Proiectarea

Acesta este pasul in care incepem construirea propriu-zisa. Inainte de a ne apuca de creatie, stabilim niste linii generale pe care sa le urmam, pentru a reduce timpii si a realiza cat mai putine refaceri ale proiectului.

Pasul III – Creatia

Abordarea noastra presupune faptul ca tu vei face parte din procesul de constructie pe tot parcursul implementarii / realizarii proiectului. Imreuna cu designerii nostri, vei participa la procesul de creatie, vei da feedback permanent, pentru a fi siguri ca totul va fi bine facut. Periodic, vom trimite diferite variante ale rezultatului creatiei noastre pana cand vom ajunge la o varianta pe care vom incepe sa o trimitem la diferite persoane independente pentru feedback.

Metodologie