ENRO

Identitate digitala

Internetul si mediile sociale reprezinta mai mult decat un nou mediu de comunicare, reprezinta un mediu al dialogului. In ziua de astazi, clientii interactioneaza intre ei la scara larga, iau decizii facand comparatii amanuntite intre companii, produse si servicii. Acest nou mediu ofera mai multa putere clientilor, ceea ce schimba radical modul in care se construiesc si dezvolta brandurile de azi.
O companie de succes trebuie sa aiba o strategie coerenta dedicata internetului si noilor tehnologii si medii sociale. Identitatea digitala este printre principalele rezultate ale procesului de creare a identitatii, alaturi de nume, logo si materiale de prezentare, prin intermediul caruia se evidentiaza un brand in fata clientilor, partenerilor si angajatilor. Identitatea digitala constituie un instrument extrem de eficient pentru a crea un brand de succes.

Daca doresti informatii suplimentare cu privire la identitatea digitala, contacteaza-ne la office@evollostudio.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Identitate digitala